Verkoopstyling

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht!

Sneller verkoopresultaat

Verkoopstyling is een techniek waarmee woningen verkoopklaar worden gemaakt met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs.

 

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht! Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in een eerste ontmoeting.
Verkoopstyling (ook wel Vastgoedstyling genoemd) is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

M ID Interieur Design stylt iedere woning zo licht, ruim, neutraal en sfeervol mogelijk en geeft elk vertrek in de woning een duidelijke functie, waardoor het een breed publiek aanspreekt.

Het is vanzelfsprekend dat je nog zo min mogelijk wilt investeren in jouw te verkopen woning. Toch blijkt uit onderzoek dat een woning die gestyled is sneller en tegen een hogere prijs verkoopt.

Werkwijze is ‘niet schrijven maar schuiven’ Als gecertificeerd House of KIKI stylist werk ik met de unieke hands-on methode. Je ontvangt geen duur adviesrapport waar je vervolgens zelf mee aan de slag moet. Nee, ik ga direct aan de slag in je huis: meubels verplaatsen, zichtlijnen creëren, unieke focuspunten van het huis benadrukken, sfeer en ruimte brengen.

5

Vastgoedstyling loont!

5

Binnen 2 dagen heb ik je woning volledig gerestyled en professioneel gefotografeerd

5

Ik kom bij je thuis voor persoonlijke tips voor een snellere verkoop

5

Mogelijkheid tot meubelhuur mocht de woning al leeg zijn

5

Deskundig advies en duidelijke afspraken en tarieven

5

Binnen twee dagen is je woning klaar voor de verkoop/verhuur.

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht!

Verkoopstyling-keuken
Verkoopstyling sfeer
M ID Interieur Design

Vastgoedstylist ZuidHolland

Nieuwsgierig?

Dit kan ik voor je betekenen