Over mij

Marcella Van Eijsden

Secuur en zeer bevlogen

Als klein meisje keek ik altijd zeer gefascineerd naar de bouwwerken van mijn opa. Alles maakte hij zelf van hout, uiterst secuur en zeer bevlogen. Ik was inmiddels tiener en toe aan een nieuwe slaapkamer waar ik me kon terugtrekken met vriendinnen, ontspannen naar muziek kon luisteren en ongestoord huiswerk kon maken. Mijn opa verraste mij met een bed als geen ander – een soort schip met slimme opbergkastjes erboven. Niemand anders had zo’n bed en ik voelde me de Koning te rijk. Er kwam een bijpassend bureau bij en ik kon vooruit. Ik was blij en trots tegelijk! Dit was het begin van mijn liefde voor interieur.

Ik koester de herinneringen

Verschillende woningen en woonplaatsen volgden de jaren erna en de styling en uitvoering deed ik meestal zelf. Ik was altijd druk met restylen, meubels pimpen en houtbewerking voor de juiste sfeer en werd daar blij van. Met een papa met twee linkerhanden heb ik uiteindelijk veel klussen samen met mijn moeder gedaan. Behangen, vloerbedekking leggen, schilderen…niets was te gek. Ik zag in alles iets en wist altijd wel iets ouds weer om te toveren naar iets nieuws. Aan creativiteit geen gebrek.

Ondanks deze passie rolde ik in de internationale logistiek wat ook een passie bleek te zijn. Klanten adviseren en helpen hun zeer waardevolle goederen over de hele wereld te verplaatsen. Invoer- uitvoer- douanezaken, internationaal agentennetwerk en de wereld over reizen behoorde tot mijn dagelijkse werkzaamheden voor ruim 20 jaar. Ik mocht toentertijd veel zakelijk reizen en heb daardoor veel kennis vergaard over verschillende culturen en hun gewoontes. De geuren, de kleuren de stoffen en natuurlijke materialen, de ontwerpen en het ambacht hebben diepe indruk op mij gemaakt en draag ik nog altijd met me mee. Ik heb hier mooie herinneringen opgebouwd en koester deze.

 

Opa en ik
Interieurstyling-accessoires

Het is mijn diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het creëren van een thuisgevoel.

Verkoopstyling: Transformeer woningen tot eyecatchers met mijn doeltreffende aanpak

Binnen mijn diensten speelt verkoopstyling een belangrijke rol. Met een scherp oog voor detail en mijn vermogen om direct toepasbare tips te geven, transformeer ik woningen in ware eyecatchers. Mijn klanten prijzen mijn gestructureerde en overzichtelijke aanpak, evenals mijn vermogen om snel en effectief tot resultaten te komen. Of het nu gaat om het adviseren over opruimen, het bepalen van de juiste indeling, of het kiezen van kleuren en materialen, ik ben er om elke stap van het proces moeiteloos te begeleiden met een bewezen succesvol resultaat. 

Interieurstyling: Jouw persoonlijke stijl, waar ik een omgeving ontwerp die perfect bij jou past en waar je je meteen thuis voelt.

Als oprichter van M ID Interieur Design, streef ik ernaar om een thuis te creëren waar mensen zich prettig in voelen. Mijn unieke kracht ligt in mijn vrijheid om ontwerpen en materiaalkeuzes te bepalen, zonder gebonden te zijn aan vaste leveranciers. Hierdoor kan ik zeer dicht bij de wensen van mijn klanten komen en maatwerk leveren met een deels eigen ontwerp. Wat mij onderscheidt binnen interieur- en verkoopstyling, gaat verder dan mijn ervaring en opleiding; Het is mijn diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het creëren van een thuisgevoel. 

Exclusief, warm, gezellig, betaalbaar en makkelijk uitvoerbaar

Kernwaarden bij M ID Interieur Design

Positiviteit: Mijn drijfveer is gebaseerd op mijn liefde voor design en het verlangen om een optimistische impact te hebben op het leven van mijn klanten. Streven naar een goede impact op de wereld om me heen door inzet van positieve berichten en benadering is voor mij vanzelfsprekend. Ik geloof in denken in oplossingen en deze op een bemoedigende  manier aan te reiken.

Betrouwbaarheid: Bij M ID Interieur Design staat alles in het teken van vertrouwen en loyaliteit. Door duidelijke communicatie en het consequent nakomen van gemaakte beloftes, bouw ik aan lstevige fundering met mijn klanten. Ik geloof dat betrouwbaarheid de basis vormt voor succesvolle samenwerkingen.

Samenwerking: Voor mij draait samenwerking om het zorgvuldig opbouwen van langdurige relaties en de kracht van samenwerken en verbinden. Ik deel graag kennis en geloof in de meerwaarde van gezamenlijke inspanningen. Samen naar buiten treden met een gezamenlijk raakvlak versterkt niet alleen mijzelf maar ook anderen.

Professionaliteit: Nieuwsgierigheid en vastberadenheid zijn mijn drijvende krachten achter het verlangen om voortdurend te leren en te groeien. Hierdoor kan ik professioneel naar buiten treden en overkomen als een expert. Door te blijven leren en ontdekken, handhaaf ik een hoog niveau van professionaliteit bij M ID Interieur Design.

Mijn missie:

Ik streef naar het creëren van een aantrekkelijk en opgeruimd huis, met als specifieke focus een snelle woningverkoop tegen de hoogst mogelijke prijs. Hierdoor kan jij, als drukbezette huiseigenaar die snel en zonder gedoe de woning wil verkopen, met vertrouwen aan een nieuw hoofdstuk in je leven beginnen.

Marcella Van Eijsden

Oprichter - Eigenaar , M ID Interieur Design