Over mij

Marcella Van Eijsden

Secuur en zeer bevlogen

Als klein meisje keek ik altijd zeer gefascineerd naar de bouwwerken van mijn opa. Alles maakte hij zelf van hout, uiterst secuur en zeer bevlogen. Ik was inmiddels tiener en toe aan een nieuwe slaapkamer waar ik me kon terugtrekken met vriendinnen, ontspannen naar muziek kon luisteren en ongestoord huiswerk kon maken. Mijn opa maakte een bed die niemand anders had. Een soort schip met kastjes erboven waar ik mijn spullen in op kon bergen. Niemand anders had zo’n bed en ik voelde me de Koning te rijk. Er kwam een bijpassend bureau bij en ik kon vooruit. Ik was blij en trots tegelijk!

Verschillende woningen en woonplaatsen volgden de jaren erna en de styling en uitvoering deed ik meestal zelf. Ik was altijd druk met restylen, meubels pimpen en houtbewerking voor de juiste sfeer en werd daar blij van. Met een papa met twee linkerhanden heb ik uiteindelijk veel klussen samen met mijn moeder gedaan. Behangen, vloerbedekking leggen, schilderen…niets was te gek. Ik zag in alles iets en wist altijd wel iets ouds weer om te toveren naar iets nieuws. Aan creativiteit geen gebrek.

Ondanks deze passie rolde ik in de internationale logistiek wat ook een passie bleek te zijn. Klanten adviseren en helpen hun zeer waardevolle goederen over de hele wereld te verplaatsen. Invoer- uitvoer- douanezaken, internationaal agentennetwerk en de wereld over reizen behoorde tot mijn dagelijkse werkzaamheden de afgelopen 20 jaar. Ik mocht toentertijd veel zakelijk reizen en heb daardoor veel kennis vergaard over verschillende culturen en hun gewoontes. De geuren, de kleuren de stoffen en natuurlijke materialen, de ontwerpen en het ambacht hebben diepe indruk op mij gemaakt en draag ik nog altijd met me mee. Ik heb hier mooie herinneringen opgebouwd en koester deze.

 

Opa en ik
Interieurstyling-accessoires

Ik wil een thuis creeëren waar je je prettig in voelt.

Doordat ik niet gebonden ben aan vaste leveranciers ben ik vrij om de ontwerpen en materiaal keuzes te bepalen en kan ik zeer dicht bij de wensen van een klant komen. Daarmee ben ik uniek omdat het maatwerk en deels eigen ontwerp is.

Alles komt hier samen

Mijn man en ik kochten een loft van een oude drukkerij waar we samen de volledige styling van hebben bedacht en uitgewerkt. De verhuizing van het Zuidoosten van het land naar het Westen bracht ook verandering van werk met zich mee. Omdat ik nog wat tijd had voor ik op zoek zou gaan naar een nieuwe baan ben ik tussentijds begonnen met een studie interieurstyling. Ik kreeg de smaak te pakken en ben een vervolgopleiding verkoopstyling gaan doen. Onze aannemer ging ondertussen door met de houtbewerking voor onze loft en grapte wel eens over een samenwerking. Ik werd enthousiast en besloot het roer volledig om te gooien. Het was tijd om een andere weg in te slaan en mijn andere passies de ruimte te geven. Zo is M ID interieur Design en Houtbewerking ontstaan. Een combinatie van Interieurstyling, verkoopstyling, woningfotografie, handwerk met Merino wol en houtbewerking die goed samen gaan en ook los van elkaar functioneren. Hier kan ik volledig doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, luisteren naar de wens van de mens, creatief zijn in denken en uitvoeren, mensen thuis ontvangen voor advies, workshops en een online winkel. Alles komt hier samen. Met een betrouwbaar netwerk om mij heen realiseer ik een totaalbeeld en creëer een thuis op maat voor elke woondroom. 

Exclusief, warm, gezellig, betaalbaar en makkelijk uitvoerbaar