Kim van de Plasse

Kim van de Plasse

Marketing mentor & advies voor interieurbedrijven

Met Kimterior help ik interieurprofessionals aan een succesvolle marketingstrategie, zodat ze een winstgevender interieurbedrijf kunnen opbouwen.

Daarnaast werk ik nauw samen met Wooninfluencers, waarbij ik inspirerende interieurprofessionals interview voor mijn podcast. Je kunt deze unieke interviews beluisteren op Spotify.

Welkom op de blogpagina van M ID Interieur Design

Hier dompel je je onder in een wereld van interieurinspiratie, voorzien van persoonlijkheid en expertise.
Als trotse deelnemer aan de Wooninfluencers-community en in nauw contact met Kim van Kimterior, neem ik je graag mee op een reis door de interessante wereld van interieurdesign.

M ID Interieur Design gelooft in de kracht van verhalen. Elk interieur vertelt zijn eigen unieke verhaal. Het is mijn missie om die verhalen te delen en jou te inspireren. Of je nu op zoek bent naar tips voor het inrichten van een klein appartement, het creëren van een gezellige werkruimte of het ontdekken van de nieuwste designtrends, je vindt hier een schat aan informatie om jouw interieurdromen tot leven te brengen.

Maar dat is niet alles! Ik heb ook het genoegen gehad om met Kimterior samen te werken aan een boeiende podcast, waarin ze ondernemers uit de interieurbranche interviewt. Dit levendige en informatieve gesprek biedt een exclusief kijkje achter de schermen van de interieurwereld en laat je kennismaken met de inspirerende mensen die deze branche zo bijzonder maken. Mis het niet en luister naar deze boeiende podcasts op Spotify!

Of je nu een doorgewinterde interieurliefhebber bent of net begint met het ontdekken van jouw eigen stijl, bij M ID Interieur Design ben je aan het juiste adres. Verrijk je kennis, laat je creativiteit de vrije loop en creëer een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Ga er lekker voor zitten, pak een kopje koffie (of thee, wat je maar lekker vindt) en laat je inspireren door de fascinerende wereld van interieurdesign. Welkom bij M ID Interieur Design, waar jouw interieurdromen werkelijkheid worden!

Vastgoedstyliste, interieurstylist en opruimcoach Marcella van M ID Interieur Design, deelt haar tips.

Wat is belangrijk bij vastgoedstyling

met Kimterior Podcast | Marcella van M ID Interieur Design deelt hier haar verhaal <Klik HIER>