Samenwerken is wat ik graag doe. Elkaar versterken en in elkaars waarde laten in je eigen vakgebied is wat ik omarm.

Naast de samenwerking met verschillende makelaars heb ik recent contact opgenomen met Susan Ruiter om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

𝕊𝕒𝕞𝕖𝕟𝕨𝕖𝕣𝕜𝕖𝕟 𝕚𝕤 𝕤𝕒𝕞𝕖𝕟 𝕤𝕥𝕖𝕣𝕜𝕖𝕣, een uitspraak die ik 100% onderschrijf! Deze krachtenbundeling biedt een legio aan voordelen, daarom ben ik gaan samenwerken met een Vlaardingse ondernemer. Beide onze eigen expertise en als raakvlak “interieurstyling en kunst, kunnen niet zonder elkaar!”

We deelden ideeën met elkaar en kwamen tot enthousiaste inzichten. Deze inzichten zijn uitgegroeid tot een waardevolle samenwerking waar ik persoonlijk enorm blij mee ben! Klik hier voor het verhaal achter deze samenwerking.

Kunstenaar Susan Ruiter maakt unieke en originele kunstwerken en deze werken zie je terug aan de muur van mijn vastgoedstylingen. Dit is nog maar het begin van mooie samenwerkingen en meer plannen volgen de komende tijd.

Weg met die SAAIE muur! Een originele Susan Ruiter geeft sfeer aan jouw (werk)kamer. Eén blik op het kunstwerk geeft jou inspiratie en energie.

Ben je benieuwd naar de collectie van Susan? Kijk dan eens op haar website en neem contact met haar op.

#vlaardingen #ondernemers #samenwerken #samensterker #kunst #kunstaandemuur #atelier #fotografie #vastgoedstyling #zuidholland #ondernemen #makelaars #uniek #samenwerkensamensterker #makelaars #makelaardij #makelaar #klanten #opdrachtgever #opdrachten #handsonaanpak #vastgoedstyling #vastgoedstylist