Samenwerken is wat ik graag doe. Elkaar versterken en in elkaars waarde laten in je eigen vakgebied is wat ik omarm.

Het begon met een dagje stagelopen in het familiebedrijf House2Style in Monster, na het behalen van de opleiding vastgoedstyling bij House of KIKI

Ruben, Tabitha en Priskilla zijn de meest ruimhartige, liefste en vrolijkste mensen die ik ken! Er hangt altijd een fijne ontspannen sfeer als ik ze zie en met ze samenwerk. Want dat doen wij inmiddels zeer intensief. 

Wie is House2Style? We werken samen binnen House2Style en we zijn familie. House2Style is dus een echt familiebedrijf waarin kwaliteit, plezier en samenwerking belangrijk zijn.In 2009 begon Tabitha als verkoopstyliste. Op dat moment was verkoopstyling nog heel nieuw in de markt en moest je vaak uitleggen wat het betekent en waarom het nodig is. Maar al heel snel volgden de eerste opdrachten en begonnen de eerste meubelverhuur-opdrachten. De vraag naar verkoopstyling bleef groeien. Daarom werden Priskilla en Ruben in 2015 een vast onderdeel van House2Style.

Na een dag, mee op stage vastgoedstyling-sfeermakers, met Priskilla volgde een dag, mee met Ruben en Tabitha, voor vastgoedstyling-meubelhuur.

Respect voor deze harde werkers! Binnen enkele uren worden woningen volledig omgetoverd en klaar gemaakt voor de verkoop! En met succesvol resultaat.

Waar in de ochtend een woning weer wordt leeggehaald, rijdt deze familie moeiteloos door naar het volgende adres om deze weer volledig aan te kleden. 

Het is elke keer weer een feestje om met deze toppers te mogen samenwerken. Want dat doen we! 

Zijn mijn eigen setjes sfeermakers ergens op locatie? Dan toet toet….rijd ik naar de opslaglocatie van House2Style en mag ik gezellig met één van de dames een complete inboedel komen shoppen. 

Krijg ik een verzoek meubelhuur? Dan bel ik Ruben en maken we samen afspraken en plannen we een datum in.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze fantastische samenwerking en ben ontzettend blij met zulke fijne mensen om mij heen! 

Neem hier eens kijkje op de website van House2Style en bekijk hier eens wat uitgevoerde opdrachten. 

Ga jij binnenkort je huis verkopen? Misschien zie je ons wel samen bij jou verschijnen.

#vlaardingen #monster #ondernemers #samenwerken #samensterker#woningpresentatie#fotografie #vastgoedstyling #zuidholland #ondernemen #makelaars #uniek#samenwerkensamensterker #makelaars #makelaardij #makelaar #klanten#opdrachtgever #opdrachten #handsonaanpak #vastgoedstyling#vastgoedstylist #monster #meubelhuur #meubelverhuur 

©2020 M ID Interieur Design I www.midstudio.nl I Info@midstudio.nl I 06-15326192