Samenwerken is wat ik graag doe. Elkaar versterken en in elkaars waarde laten in je eigen vakgebied is wat ik omarm.

Met meerdere makelaars werk ik samen en voel me daar prettig bij. We hebben ten slotte, met de opdrachtgever, een gezamenlijk doel. Namelijk het vastgoed zo snel mogelijk verkopen, tegen de hoogst haalbare prijs.

Elk contact is hier even waardevol voor mij. Ik maak hierin geen onderscheid.

Michael Horst M1 Makelaardij Rotterdam Wat ik zo leuk vind aan de samenwerking met Michael is dat hij de styling een onderdeel maakt van zijn verkoopproces, omdat hij de waarde ervan inziet. De afgelopen tijd hebben we samen laten zien hoe belangrijk vastgoedstyling is als onderdeel van het hele verkoopproces. Je onderscheiden van de rest is wat Michael doet en met succes! Daarnaast heeft Michael dezelfde Rotterdamse instelling als ik, “niet lullen maar poetsen”, wat ons een goed team maakt.

Neem hier een kijkje op de website van M1 Makelaardij

Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en bedank Michael voor alle mooie opdrachten tot nu toe. Ik kijk ernaar uit dit samen voort te zetten.

Ben je benieuwd naar wat vastgoedstyling doet in combinatie met een goede makelaar? Bekijk hier een aantal van onze gezamenlijke projecten.

#samenwerkensamensterker #makelaars #makelaardij #makelaar #klanten#opdrachtgever #opdrachten #handsonaanpak #vastgoedstyling#vastgoedstylist #zuidholland

©2020 M ID Interieur Design I www.midstudio.nl I Info@midstudio.nl I 06-15326192