Samenwerken is wat ik graag doe. Elkaar versterken en in elkaars waarde laten in je eigen vakgebied is wat ik omarm.

Begin mei dit jaar zag ik een oproep op LinkedIn voorbij komen die me erg aansprak. Het was gepost door een contact van mijn contact en kon geen toeval zijn dat ik dit tegenkwam. Mensen die mij volgen weten inmiddels dat ik een groot voorstander ben van #samenwerken. Na het sturen van een connectieverzoek en bericht waarin ik aangaf geïnteresseerd te zijn, werd ik niet snel daarna gebeld door Claudia van den Berg, eigenaresse van Ook in het Paars. 

De klik was er direct

Ons gesprek liep vanzelf en mooie ideeën werden al besproken. Het duurde dan ook niet lang om elkaar snel eens te ontmoeten. Onderweg naar het mooie Zeist! Daar aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door Claudia, op haar kantoor en tevens webshop locatie. Onder het genot van een kop koffie en een rondleiding door het magazijn waar werkelijk de mooiste woonkleden, plaids en kussens liggen. De stijl, kwaliteit en kleuren spraken me erg aan en ik werd direct enthousiast bij het zien van al dit moois. Het gesprek liep weer lekker door, geboeid door onze eigen verhalen over ondernemerschap en passie. Dit is het begin van weer een mooie samenwerking en ik kijk hier dan ook enorm naar uit. Binnenkort zul je de collectie van Claudia ook gaan zien in de stylingen van M ID Interieur Design

Ook in het Paars

Claudia van den Berg

Ook in het paars 

Mijn eerste vraag is er één die vast vaker gesteld wordt, Wat er schuil gaat achter je bedrijfsnaam? Claudia lacht en verteld dat ze erg van de kleur paars houdt!

De oorsprong van de naam vindt hierin zijn vesting. Niet alleen omdat onze online winkel enkel paarse plaids en kussens aanbiedt, maar vanwege de zekerheid dat het product ook in het betoverende palet van paarse tinten beschikbaar is, naast alle andere verkrijgbare kleuren. De online winkel onthult nu een uitgebreid spectrum aan kleur, als een ware regenboog. Voor ieder wat wils. “Ontdek hoe onze kussens en plaids leven en levendigheid in je interieur brengen.”

Claudia startte in 2012 haar webwinkel. Het begon allemaal met een eigen collectie. Uren bracht ze door achter de naaimachine en maakte alles zelf. Inmiddels maakt ze niets meer zelf en biedt ze een ruime collectie aan mooie merken aan in haar webwinkel, van wol en fijne stof.

Wil je echt kwaliteit in je huis en je interieur een upgrade geven dan is het zeker de moeite waard om eens in haar webshop te kijken en jezelf wat moois te gunnen. Ik mag je namens Claudia ook een mooie korting geven. Stuur me hier een bericht en ontvang direct de kortingcode voor de webshop van Ook in het paars

#samenwerking #samenwerken #webshop #wol #woonkleden #plaids #kussens #vilt #stof #grandfoulard #zeist #vlaardingen #zuidholland #utrecht #nederland #interieurstyling #vastgoedstyling

Ook in het paars